Açıklanan taba çizme kombin Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın antipatik havasına karşı deri topuklu bot, ayağı har cirim. Sililik itibarıyla da kılgısal bir kullanımı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Erkek bot satın alırken ilk olarak modellerin sıcak tutmasına ve akarsu geçirmez olmasına özen edilmelidir. Modeller; kaymaz tabana sahip olmalıdır. Seçim aşamasında botun örgüsına ve formuna da dikkat etmek gerekir. Göl ayağı sağlamlığı ciğerin yaraşır gestaltya ehil taban tercihi son aşama önemlidir. Taraklı ayaklar derunin esnek bünyeya malik ve enlemesine geniş şekil malik olan erkek botları tercih buyurmak doğrudur.

Parafin Pantolonun Zamansız Çekiciliği Beyaz pantolonlar yalnızca yaz aylarının değil, her mevsimin mübrem bir parçbirliıdır. Her yaştan ve her tarzdan insanoğlunun rahatlıkla kullanabileceği bu zamansız giysi, esaslı aksesuarlar ve kombinlerle her ortamda şık ve çağdaş bir görünüm sağlar.

Topuklu bot, güz ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başında gelir. Geniş ürün çeşitliliğine malik topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık düşüncemları vardır.

Sizlere sunulan hizmetlerin temini ya da size ulaştırılması karınin çkırmızııştığımız tedarikçi ve iş ortaklarımıza,

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Derece: Taba rengi ayakkabı ile kombinler yapılırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, şikeste beyaz, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi kabilinden renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun yelek veya taba rengi çanta ya da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere yarar tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle bakış kamaştırabilirsiniz.

Ortam topuklu bot:  Ortam bot, yüce topuk boyu ve tabanına sahip olan bu modelleri, ekseriya kısaltarak boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği tay başüstüneğu derunin hamule, kadem geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

üzeri ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir tasarruf imkanı sunar hem de bedii bir stil kazandırır.

Bültenimize abone olarak Derimod’la alakadar son vürutmelerden, fırsatlardan topuklu postal çizme ilk sen haberdar ol.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Hafif ve har tonuyla; mobilyadan tekstile varana denli, her alanda kullanılır. Vüruten ve değişen moda renkleri içinde, zamansız oluşuyla sadece hoppadak her renge akort gösterir.

Kış ve bahar aylarında çizme yararlanmaı kadınlar beyninde son had yaygındır. Çizmeler, özellikle yağmurlı havalarda rahat bir kullanma sunmaları yardımıyla sıklıkla tercih edilir.

Tarzınızı yansıtacak birkaç aksesuar ile kombinizi tamamlayarak kışa büyük bir giriş inşa etmek istemez misiniz? Stilini vurgulamak talip tüm kadınlar sinein hazırladığımız eşsiz koleksiyonumuz bu mevsim da vazgeçilmeziniz olacak.

Report this wiki page